#hikinghultsfred


#hikinghultsfred
är en fin guidebok för dig som vill upptäcka naturens skönhet i Hultsfreds kommun. Över 150 km vandringsleder och elva naturreservat är beskrivna med spännande text och vackra bilder. Vandringslederna är mycket väl skyltade och iordningställda och av olika svårighetsgrad. I boken finner du många berättelser om föremål, platser och händelser längs vägen. Därmed blir boken en rolig läsning även när det till exempel är dåligt väder eller man helt enkelt inte hinner med en tur just nu.

Här kan du bläddra några sidor i boken:

och samma sidor kan du ladda ned här för att läsa de som ebook (epub-fil, du måste ha installerad en ebook-läsare).

Den är väldigt trevlig, hittar inget bättre ord. Behaglig … Det är så fint beskrivet. Som att man vandrar lite i tanken när man läser, den inre vandringen. Behållningen är lika stor hemma som ute. Mattias Eliasson, författare.

Läs mer om boken:
Nya Tidningen april 20210325

Dela gärna dina upplevelser när du ger dig ut på dina vandringar med #hikinghultsfred så att fler upptäcker Hultsfreds kommuns vackra natur!

Bokens format matchar storleken av vandringskartan över Hultsfreds kommun. Boken är tryckt på FSC-papper och har producerats klimatneutralt (se här). Du kan se fler bilder från boken även på Instagram.

64 sidor
Format 135 x 230 mm, rygg 15 mm, 170 g.
Dansk bindning, mjuka pärmar.
Klimaneutral produktion.
ISBN 978-91-9819139-4 (print)
ISBN 978-91-9852793-3 (e-bok i pdf-format)

 

#hikinghultsfred tryckt bok (print)

#hikinghultsfred e-bok (pdf, 58 MB)