#hikinghultsfred

 

#hikinghultsfred är en fin guidebok för dig som vill upptäcka naturens skönhet i Hultsfreds kommun. Över 150 km vandringsleder och elva naturreservat är beskrivna med spännande text och vackra bilder. Vandringslederna är mycket väl skyltade och iordningställda och av olika svårighetsgrad. I boken finner du många berättelser om föremål, platser och händelser längs vägen. Därmed blir boken en rolig läsning även när det till exempel är dåligt väder eller man helt enkelt inte hinner med en tur just nu.

Här kan du bläddra några sidor i boken:

och samma sidor kan du ladda ned här för att läsa de som ebook (epub-fil, du måste ha installerad en ebook-läsare).

Den är väldigt trevlig, hittar inget bättre ord. Behaglig … Det är så fint beskrivet. Som att man vandrar lite i tanken när man läser, den inre vandringen. Behållningen är lika stor hemma som ute. Mattias Eliasson, författare.

Dela gärna dina upplevelser när du ger dig ut på dina vandringar med #hikinghultsfred så att fler upptäcker Hultsfreds kommuns vackra natur!

Boken är på 64 sidor, med mjuka pärmar med flikar. Formatet är 135 x 230 mm, som matchar storleken av vandringskartan över Hultsfreds kommun. ISBN är 978-91-9819139-4 och utgivningsår är 2020. Boken är tryckt på FSC-papper och har producerats klimatneutralt (se här). Du kan se några bilder från boken även på Instagram.

ISBN 978-91-9819139-4
64 sidor
Format 135 x 230 mm, rygg 15 mm
Dansk bindning, mjuka pärmar